top of page

Imago-advies | Het beste van alle werelden

Er zijn situaties in je leven waardoor je als mens verandert, maar waardoor ook je lichaam verandert. Denk bijvoorbeeld aan het verliezen van wat kilo’s, je wordt een dagje ouder of een andere grote levensverandering die jou heeft beïnvloed. Je bent in ieder geval toe aan een metamorfose, een nieuwe jij, die beter past bij de persoon die je geworden bent.

Deze sessie is voor jou als:

Je afgevallen of aangekomen bent

 

Je meer zelfverzekerd wil zijn en uitstralen

 

Je persoonlijkheid niet meer bij je uiterlijk past

 

Je uiterlijk niet meer bij je persoonlijkheid past

 

Je een nieuwe levensfase ingaat. Denk aan ouder worden of een nieuwe baan

Wees jezelf, er zijn al zoveel andere.       

       Loesje

Anker 1

Een totale metamorfose

Het imago-advies is een bundeling van de diensten: kleuradvies, stijladvies en knippen, kleuren en stijlen. We gaan dus aan de slag met jouw persoonlijke kleuren, kledingstijl en om het helemaal af te maken krijg je een geheel nieuwe coupe en/of haarkleur. 

Anker 2
Anker 3

Je leert duurzamer kleren in te kopen en je bespaart geld door miskopen

Je leert sneller keuzes te maken in de winkel

Je creëert zelfbewustzijn en ontwikkelt meer zelfvertrouwen

Je leert creatiever na te denken over het combineren van kleuren die bij jou passen

Je krijgt een mooi en juist haarkleur advies

boek vierkant 1.png
Square_Book_Mockup_6.png

Praktische informatie

Om je niet te overladen met informatie en omdat een verandering van Imago behoorlijk wat energie kost is deze sessie over drie dagdelen verdeeld. We gaan aan de slag met het knippen en stylen en eventueel met het kleuren van je haar. Daarna volgt een make-up sessie. Ook krijg je een persoonlijke garderobe check en geef ik je talrijke kleur- en stijltips, waardoor jij een AHAA! ... beleving krijgt. Ik neem er de tijd voor en maak foto's met jouw mobiele camera als naslagwerk. Na afloop krijg je een standaard kleurenwaaier en mijn ebook zodat je verzekerd bent van een constante maar vooral duurzame garderobe met kleding en kleuren die jou doen stralen en bij jouw lichaamsvormen passen. De kosten voor al mijn diensten en workshops vind je in mijn prijslijst.

bottom of page