top of page

Kleuradvies

In deze interactieve sessie kijk ik naar je haarkleur, oogkleur en huidskleur. Samen vormen ze jouw unieke blauwdruk. Jij bent bijzonder! Vervolgens laat ik je voor de spiegel ervaren wat bepaalde kleuren met en voor je doen.

 

Deze sessie is voor jou als:

Je innerlijk met je uiterlijk wilt verbinden, jouw unieke zelf wordt zichtbaar

 

Geen inspiratie hebt voor nieuwe kleding

 

Geen georganiseerde kledingkast hebt en wil leren combineren

 

Op zoek bent naar kleuren die je lichaamsvorm complementeren

 

Advies nodig hebt voor bepaalde situaties, vaak werkgerelateerd

De beste kleur van de wereld, is de kleur die goed

staat als jij 'm draagt                Coco Chanel

Anker 1
Anker 2

Wat levert mijn kleuradvies jou op?

Mijn kleuradvies verrast mensen! Je zult je verbazen over de hoeveelheid aan kleuren die je kan dragen en combineren. Het kan ook zijn dat het niet aan de kleur ligt, maar bijvoorbeeld aan de snit of de stof van een jasje. In dat geval laat ik je zien waar dat door komt en waar het verschil dan in zit. Je krijgt hierdoor echt een ‘AHAA’ gevoel aan ervaring

Je leert duurzamer kleren in te kopen en je bespaart geld door miskopen

Je leert sneller keuzes te maken in de winkel

Je creëert zelfbewustzijn en ontwikkelt meer zelfvertrouwen

Je leert creatiever na te denken over het combineren van kleuren die bij jou passen

Je krijgt een mooi en juist haarkleur advies

Praktische informatie

De sessie is te boeken als een mini-kleurenadvies of een uitgebreide versie. De laatste duurt ongeveer 3 uur en na afloop ontvang je een persoonlijke kleurenwaaier met 42 kleuren die bij jou passen. Deze is samengesteld op jouw unieke coördinaten en is wetenschappelijk vastgelegd. Ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers zodat we genoeg energie hebben voor de zoektocht naar jouw wereldkleuren. De kosten voor al mijn diensten en workshops vind je in mijn prijslijst.

Anker 3
Anker 4

Waarom is kleur zo belangrijk?

Kleur is zo ontzettend belangrijk in ons leven, het is mijn tweede liefde. Kleuren geven je een krachtige uitstraling. Ik geloof dat elke kleur je staat, je moet alleen de juiste kleur hoogte vinden. Om de 7 jaar veranderd je huidskleur, je haarkleur en zelfs je oogkleur kan veranderen. Daarom flatteren een aantal vertrouwde kleuren je niet meer zoals destijds. Hierdoor worden bijvoorbeeld de lijnen in je gezicht veel scherper. Elke kleur bevat zoveel verschillende tinten. Bekijk eens een kleurenwaaier als je bijvoorbeeld verf voor je huis uitzoekt.

bottom of page