top of page

Knippen, kleuren en stijlen

Als ik je haar onder handen neem en voor ik de schaar erin zet voor een mooi koppie haar, kijk ik naar verschillende aspecten. Denk aan je gezichtsvorm, je haarinplant, de krul of valling van je haar en zelfs je karakter. Belangrijk om te weten is dat in mijn werk niet de mode centraal staat, maar jij als persoon. Natuurlijk houd ik rekening met jouw vraag en weet ik wat de trends zijn, maar ik blijf altijd kritisch of het gewenste kapsel ook bij jou past. Een vluchtige knipbeurt zal je in ieder geval niet krijgen. Ik neem de tijd voor je met als doel een goed uitgewerkt en uniek kapsel.

Een kapsel is de ultieme verklikker. Het verraadt of een vrouw zichzelf echt goed kent.

Hubert de Gevenchy

Het vak van colourist

Het kleuren van haar is een echt vak apart, ik vergelijk het ook wel eens met scheikunde. Door mijn studieachtergrond tot kleuradviseur en mijn lange ervaring met het plantaardig  kleuren van haar, kan ik mezelf met trots ook een colourist noemen.

Kleuren

Reuze trots ben ik op mijn duurzame, zachte en prachtige kleurproducten. Vooraf maak ik altijd eerst een kleuranalyse. Hierbij kijk ik naar wat voor kleurtype je bent; koud, warm of neutraal en ik kijk naar je haarkwaliteit. Wil jij bijvoorbeeld je haar rood kleuren? Dan kies ik niet willekeurig een kleur rood uit, maar adviseer ik je een tint die daadwerkelijk bij jou past en matched met je kleding. Daarnaast houd ik tijdens het kleuren rekening met contrast. Ik zoek balans tussen licht en donker waardoor sommige delen van je gezicht geaccentueerd of juist gecamoufleerd worden.

Anker 1
Anker 2

De duurzame producten waarmee ik werk, vormen een belangrijk onderdeel van mijn visie op kleur. Al jaren geef ik de haren van mijn klanten vorm en glans met prachtige merken als Oliebe, Rodolphe, O’Right en Natulique. Deze producten kun je ook bij mij in de studio kopen.

 

Oliebe

Oliebe is een 100 procent plantaardige kleurkuur en geeft heel veel glans, het verzorgt je haar tijdens het kleurproces. Ideaal voor mensen met een ppd allergie of zwangere vrouwen. Je krijgt geen lelijke uitgroei omdat het mooi vervaagt door je eigen natuurlijke kleurnuance en bovendien blijft je haar zacht.

 

Rodolphe en Co

Rodolphe is een revolutionair en zeer verzorgend kleurproduct. Het is voor  98% biologisch afbreekbaar. Ideaal voor mensen met een ppd allergie of zwangere vrouwen. Je kan ermee lichter en donkerder kleuren. Daarnaast blijft de zachte kwaliteit van je haar behouden met heel veel glans!

 

O’Right Oliebe en Rodolphe en  natulique

Deze  4 verzorgingslijnen  bieden verzorgingsproducten waarmee je jouw haar op een natuurlijke en gezonde manier kan voeden. Bovendien vormen ze  ook nog eens heel fijn gereedschap waarmee je haar op een prachtige manier kan vormgeven. Persoonlijk vind ik het heeeeeerlijk ruiken, soms wil ik het bijna opeten. ;)

Stijling met

duurzame producten

Anker 3
bottom of page